Kontakt - Chi Maskine - Sun Ancon - Chi Apparat - Rygmassage

Gå til indhold

Kontakt

Fredi Falk Vogelius

Chefkonsulent med speciale i medicoteknik

Her får du personlig service, jeg sælger disse Chimaskiner fordi de er de bedste på markedet. Jeg har købt kopiversioner hjem og testet, men der er ikke nogen der fungerer så stabilt som Sun Ancon Chi Maskiner.

Jeg er uddannet Ingeniør fra DTU med speciale i medicoteknik og derudover ICF professionel certificeret coach (PCC-niveau), uddannet fra The Coaches Training Institute (CTI) i London og medlem af ICF (International Coach Federation).
Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med coaching udvikling af mennesker og bruger ofte Chi Maskinen efter en coaching session. Jeg er NLP Master Practitioner fra Dansk NLP Institut v/Ole Vadum Dahl og Tad James fra USA, samt autoriseret i MBTI Trin I og II, JTI. Derudover er jeg certificeret hos FranklinCovey til at undervise i De 7 Gode Vaner samt Speed of Trust og er associeret partner i FranklinCovey. I min coaching arbejder jeg inden for rammerne af ICF’s 11 kernekompetencer og anvender bl.a. forskningsbaseret viden fra såvel hjerneforskningen, positiv psykologi og Core Dynamics Coaching.  Jeg er godkendt assessor for ICF og fungerer som dansk censor på ICF godkendte  coachuddannelser i Danmark. Pharmadanmark har valgt mig som deres samarbejdspartner og coach og jeg tilbyder individuelle coachingforløb for alle Pharmadanmarks medlemmer i Danmark.
Jeg har gennemgået den omfattende CTI Leadership træning i Spanien med Henry Kimsey-House, som endvidere har været min mentorcoach. I 2008 har jeg gennemført en intensiv træning og undervisning af Tom Stone i  Core Dynamic Coaching og i brugen af WaveMaker metoden, som er en af de mest effektive metoder til opløsning af stress og præstationsangst. Jeg har de sidste 20 år arbejdet med udvikling af organisationer, processer og mennesker via ledelses- og medarbejderudvikling, coaching, projektledelse, procesoptimering og kommunikation.
Jeg har udgivet to bøger på forlaget Libris omkring typologi i praksis, dels omkring valget af det rigtige job og dels i forbindelse med coaching og ledelse.

Jeg kan træffes på tlf: 4050 3911 eller e-mail: salg@chimaskine.dk

Du kan læse mere om Chimaskinen på: https://chimaskine.dk/

Chimaskine Sun Ancon

Hvis du vil vide mere om Sun Ancon Chi Maskine er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Du kan bestille tid til at prøve Chi Maskinen på tlf: 4050 3911, vores kontor ligger i Jægerspris, Krabbevej 50.

Du er også velkommen til at se denne video (klik her), der forklarer mere om Chi Maskinen.

Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Tilbage til indhold