Hvordan virker en Chi Maskine - Chi Maskine - Sun Ancon - Chi Apparat - Rygmassage

Gå til indhold

Hvordan virker en Chi Maskine

Chi Maskinen virker sådan

Ved at bevæge dine ben sidelæns. Bevægelsen efterligner fiskens bølgebevægelse gennem vandet. Chi Maskinen hjælper blodet med at cirkulere effektivt gennem kroppen. Cellerne i kroppen absorbere ilt og giftstoffer bliver fjernet.
15 min med Chi Maskinen svarer til 90 min gang, når det gælder ilttilførelsen til blodet. Samtidig bliver de indre organer masseret af bevægelsen. Maskinen er meget egnet for alle, da den giver energi til kroppen
, og kan være en ekstra hjælp til dem som på grund af alder eller fysiske begrænsninger, er ude af stand til at træne. Ved at bruge et minimum af fysisk anstrengelse, opnår man en mængde fordele.

Chi Maskine

Ondt i ryggen samt spændinger i nakken og skuldre

Chi Maskinens svingninger masserer rygmusklerne og rygsøjlen da kroppen ligger i afslappet stilling uden vægt på rygraden. Svingningerne og den efterfølgende afspændingen af rygmusklerne gør, at blodforsyningen øges i musklerne. Affaldsstofferne transporteres væk af den øget blodgennemstrømning, og smerter i rygmusklerne formindskes eller forsvinder. Mange problemer med ondt i ryggen, kommer af overbelastning af musklerne. Især nutidens stillesiddende kontorarbejde ved PC gør at man ikke bevæger ryggen, men i stedet sidder i fastlåste stillinger i timevis. Chi Maskinens svingninger kan løsne op for ømme skuldre samt spændinger i nakken og ryggen, som disse arbejdsstillinger giver.

Chimaskinen virker på migræne og hovedpine

Spændinger i nakken og skulderne kommer ofte af forkerte arbejdsstillinger og en uhensigsmæssigt kropsholdning, som herefter kan føre til hovedpine og/eller migræne. Mange får indarbejdet en kropsholdning, der gør at de konstant spænder i nakke og skulder. Når nakken, skulderne og ryggen afspændes, vil det være lettere at indtage en korrekt kropsholdning, og dermed forebygge nye spændinger. Regelmæssig brug af den originale Sun Ancon Chi Maskine, har en effektiv virkning mod hovedpine og migræne.

Chimaskinen afstresser nervesystemet

Selv om du lever sundt, oplever de fleste mennesker i perioder af deres liv en form for stress, det kan give sig udslag i fx nervøsitet, søvnproblemer eller nedtrykthed. Denne stress kan føre til overspændthed i ryg, skuldre og nakkemuskulatur.  På længere sigt vil det medføre stress i det perifere nervesystem, der udspringer fra nakken og rygsøjlen, og det vil resultere i, at vi spænder op i ryg, skuldre og nakke. Signalerne fra nervesystemet vil ikke længere fungere optimalt. Ved brug af den originale Sun Ancon Chi Maskine opnår vi en dyb afspænding, og nervesystemet vil typisk falde til ro, hvorved balancen i nervesystemet genoprettes.

Chimaskinen giver en bedre og dybere søvn

Et stresset nervesystem gør, at vi ofte har svært ved at falde i søvn, sover dårligt, eller vågner ofte i løbet af natten. Afspænding af nervesystemet betyder ofte, at det parasympatiske del af nervesystem får mere ro til at arbejde, og aktivitet i denne del af nervesystemet er afgørende for, at vi kan sove og samtidig restituere os. Nervesystemet er delt op i det sympatiske nervesystem og det parasympatiske. Ubalance mellem disse to dele af nervesystemet kan afstedkomme andre problemer fx fordøjelsesproblemer, hjertebanken, nervøsitet, aggressions udbrud, og nogle former for hovedpine og mental stress. Regelmæssig brug af den originale Sun Ancon Chi Maskine kan ofte genetablere balancen mellem disse to dele af nervesystemet.

Chimaskinen afspænder de indre organer

Chi Maskinens svingninger hjælper til med at løse blokeringer i energien i kroppen (CHI), dvs. energibanerne (meridianerne), og sikrer en maksimal energi af denne helbredende energi gennem alle kroppens organer. Dette bidrager til at genoprette normal eller forbedret funktion af svækkede organer.

Chimaskinen renser og giver energi til cellerne

Massagestimulering af det sympatiske nervesystem åbner op for bronkierne hvorved der kommer maksimal ilttilførelse til lungerne. Den forbedrer iltudvekslingen fra lungene til blodet, og derfor til cellerne i kroppen så det cellulære stofskifte bliver forbedret.


Chimaskinen styrker dit immunforsvar

Chi Maskinen stimulerer globulinproduktionen som øger immunsystemets forsvarskapacitet. Der bliver desuden genoprettet balance i det autonome nervesystem. Hvis det parasympatiske og sympatiske nervesystem er ude af balance kan det vis sig i form af; søvnløshed, fordøjelsesproblemer, mavesmerter, hjertebanken, angst, forstoppelse og træthed. Chi Maskinen bidrager til at genoprette balancen i det sympatiske nervesystem og kan derved lindre mange af disse tilstande.
Chi Maskinens evne til at øge ilt- og energiniveauet, hæver følelsen af vitalitet og velbehag. Den øger energien (CHI) hos dem som bruger den daglig. Træning med brug af Chi Maskinen, resulterer i øget ilttilførsel til blodet uden fysisk anstrengelse, men uden at hverken hjerterytmen eller blodtryk forhøjes.

Chimaskinen giver velvære i kroppen

Når Chi Maskinen er i gang, vil du føle en blød, vuggende bevægelse i kroppen. Når den stopper, vil du erfare en tilstand af perfekt ro eller en kriblende følelse af energi (CHI) op igennem hele kroppen fra fødderne.
Fokuser din opmærksomhed indad og forbliv liggende stille i 2-3 min, mens du tager lange dybe åndedrag. Denne sidste fokusering på 2-3 min gør dig i stand til at absorbere og accelere CHI energien - og ilttilførslen.

Chi Maskinen - sådan bruger du den bedst

Der er 3 forskellige positioner. Den miderste (Guldfisk), med armene langs siderne, er den som oftest bruges, fordi den er mest afslappende, men du kan forsøge med de andre stillinger, når som helst du måtte ønske det.
Husk blot altid, at det skal være så komfortabel og afslappet som mulig.

Chi Maskine afspænding og ny energi

Chimaskine position 1 (The Mid Position)

Placer begge hænder under hovedet med fingrene tæt sammen - denne position er god for migræne, hovedpine, hælsporer, skæv rygrad, rygsmerter, podagra og leddegigt.

Chimaskine position 2 (The Goldfish Position)

Lig med armene afslappet langs siderne, håndfladerne ned og i en vinkel på ca. 45 grader. Denne stilling er specielt god for afspænding, søvnløshed, humørbalancering, ubehag i indre organer, forstoppelse og problemer i korsryggen.

Chimaskine position 3 (The stretched Back Position)

Lig med armene udstrakt på gulvet bag hovedet - pres det midterste af rygraden ned mod gulvet. Denne position er god for vægttab, styrkelse af musklerne, senehindebetændelse i skuldre, tab af muskelkraft, lindring af nervepres/smerter og stivhed øverst i ryggen.

Chi Maskinens bevægelser får kroppen til at frigive ophobede giftstoffer

En af effekterne fra Chi Maskinens bevægelser, er at få kroppen til at frigive ophobede giftstoffer. Det er derfor vigtigt at drikke rigeligt med vand, både før og efter brug af maskinen. Hvis du føler dig svimmel eller får hovedpine, afslutter du behandlingen og halverer tiden næste gang. Hvis du føler smerter omkring gamle sår, er dette tegn på ilttilførsel og heling. Hvis det fortsat er for smertefuldt, nedsæt tiden yderligere.
Du bør lukke øjnene og fokusere på dit åndedræt mens maskinen er på. Dybe åndedrag øger ilttilførselen og afslapningen af hele kroppen.

Chimaskine Sun Ancon

Chimaskinen tekniske specifikationer:


Vægt
: 7kg
Dimensioner
: Bredde x Længde x Højde = 33,7cm x 30,2cm x 21,2cm
Spænding: 220 V
- 50Hz

Strømforbrug: 35 W

Sving
frekvensen: 140 svingninger/minut
Én hastighed som designet af
Dr. Inoue

Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Eneste danske forhandler af den originale Sun Ancon Chimaskine med dansk serviceværksted
Tilbage til indhold